this is Poland in Ukraine

this is Poland in Ukraine
eViLa

lafarovych@ukr.net

2010-05-27

Ніч музеїв 2010 (Львів)

Вже відбулася, — а шкода.
А все було з 17 на 18 травня.

Годинник — символ плинності часу
У Львові є, на що подивитися!!! Вище поданний годинник-календар (зодіакальний у тому ж числі + ще сотня прибамбасів) з Львівського державного історичного музею був запрограмований на 300 років.
Почнемо все ж з самого початку. ЗМІ, як це не раз буває, вводило в оману, подаючи розбіжні дати проведення Ночі музеїв та й перелік музеїв, які брали участь у цьому дійстві. Реальні учасники — чотири музеї: Національний музей ім. Андрея Шептицького (проспект Свободи, 20), Львівський державний історичний музей (Королівські кімнати, Ринок, 6), Музей-садиба Івана Франка (вул. Івана Франка, 150), Музей Іоана Георга Пінзеля (пл. Митна, 2), можливо, але сумнівно (тож не лічу) Музей скульптур Михайла Дзиндри в Брюховичах (вул. Музейна, 16).

ПРОГРАМА НОЧІ у МУЗЕЇ




Такий собі "Модерн"






тисни-не-тисни: це право eViLy

холєра: моє!

Належить Пінзелю

Піпець, як класно!!!




«Містерія для Пінзеля» вже інтригує

P.S. Наприкінець, уривок з публікації-звіту спеціально для "Музейного простору України" певного правдивця:"[...] Перед Домініканським собором мистецький центр „Майстерня пісні” виконує для львів’ян давньоукраїнські духовні напіви. За кілька кварталів звідси в „Музеї ідей” відбувається вуличний перегляд фільмів про львівські музеї.
У центрі міста людно і гамірно.
[...] ". ЦЕ ПІД ЧАС ЗЛИВИ!!!!

Залежі

search this blog